Skoči na glavno vsebino

Spoštovani dijaki in dijakinje, cenjeni starši, skrbniki,

čas res hitro teče, tretji teden se je že zaključil, ko poteka pouk na daljavo. V tem času smo se že dodobra navadili, začetniške tegobe in stres so minili, pojavljajo pa se občutki pomanjkanja druženja, pogrešanja šolskega vrveža, prijateljev, sošolcev, učiteljev, … Vsi te občutki in razmišljanja so del nas vseh. Tudi mi, vsi na šoli, ki skrbimo za vas, se soočamo s trenutki takšnih občutkov.

Trenutna situacija pandemije koronavirusa nam še ne dopušča, da bi se videli, srečali, se objeli in si izmenjali nekaj besed. Zavedamo se, da je zdravje res najpomembnejše, kar sedaj še bolj razumemo in da to ni le ena fraza, ki se jo “samo” reče.

Koliko časa bo tako? Kdaj se bo začel pouk v šoli? Kako bo s pridobivanjem ocen? Kako bo z zaključevanjem ocen? Vsa ta vprašanja si postavljamo tudi mi, učitelji in verjemite mi, da bomo našli pot, skupno pot, po kateri bomo zakorakali. Vsak učitelj vas bo obvestil, na kakšen način boste pridobili oceno. Nekateri ste to že naredili, pri nekaterih predmetih ste opravili že skoraj vse obveznosti, drugje še ne. Nič zato. Počasi nam bo uspelo, le obupati ne smemo. Ne pozabite kaj je vaš cilj! Zakaj ste se sploh vpisali na našo šolo? Da uspešno zaključite, pridobite poklic, se vpišete na fakulteto… Vse to vam bo tudi uspelo, le odločite se!

Dragi dijaki in dijakinje, prav vsi vas pogrešamo in komaj čakamo, da se zopet vidimo v šolskih klopeh. Razredniki so z vami v nenehnem kontaktu, vam podajajo informacije, ki so za vas pomembne. Obrnite se na njih, če imate kakšna vprašanja, težave, stiske, pomagali vam bomo.

Želim vam vse dobro in obilo zdravja vam in vašim najbližjim! 

 Free Sun Cliparts Free Download Clip Art - WebComicms.Net

                                                      Upoštevajte navodila in priporočila strokovne javnosti, ostanite doma in upam, da se kmalu vidimo.

Elizabeta Hernaus Berlec, ravnateljica STrŠ Ljubljana 

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost