Učbeniki in učbeniški sklad

 

UČBENIKI

učbeniki ARANŽERSKI TEHNIK 2020-21

učbeniki TRGOVEC 2020-21

učbeniki EKONOMSKI TEHNIK PTI 2020-21

 

V zgornjih datotekah najdete sezname učbenikov za prihodnje šolsko leto. Podjetje Kopija-nova nam je posredovalo povezave do kompletov učbenikov, ki jih lahko uporabite, če ste se odločili, da jih boste naročili pri njih.

 

https://www.kopija-nova.si/ss?pmr=2lg&pmid=wu6n4znqgqq3 – ARANŽERSKI TEHNIK

https://www.kopija-nova.si/ss?pmr=2li&pmid=409em95dbanx – EKONOMSKI TEHNIK PTI

https://www.kopija-nova.si/ss?pmr=2lj&pmid=4yrvj6red8vx – TRGOVEC

 

UČBENIŠKI SKLAD

Učbeniški sklad je na voljo za dijake zaključnih letnikov, ki šolanje zaključujejo s poklicno maturo. Dijaki si lahko izposodijo komplet učbenikov za pripravo na poklicno maturo.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate in natisnete obvestilo staršem in naročilnico za izposojo učbenikov v šolskem letu 2020/21. Izpolnjeno naročilnico je potrebno oddati v knjižnici. Za izposojo se zaračuna izposojevalnina, ki znaša 1/3 maloprodajne cene novih učbenikov. Na podlagi oddane naročilnice boste prejeli položnico za plačilo izposojevalnine. Dijaki si bodo lahko izposodili komplet učbenikov s predložitvijo potrdila o plačilu in osebnim dokumentom s sliko. Izposoja bo možna v mesecu septembru 2020.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan ali ga ne boste vrnili, boste morali zanj plačati odškodnino v višini sorazmernega deleža nabavne cene učbenika.

Interesenti izpolnjeno naročilnico oddajte najkasneje do 24. 6. 2020.

 

obvestilo staršem Aranžerski tehnik 2020-21

obvestilo staršem Ekonomski tehnik PTI 2020-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 1.390 obiskov, današnjih obiskov 1)