Učbeniki in učbeniški sklad

UČBENIKI

Pri nakupu učbenikov si lahko pomagate tudi s povezavo, ki nam jo je posredovalo podjetje Kopia-nova: https://www.kopija-nova.si/enostavno-narocanje?pmr=2ld&pmid=nnwzxnjdhq5f

UČBENIŠKI SKLAD

Učbeniški sklad je na voljo za dijake zaključnih letnikov, ki šolanje zaključujejo s poklicno maturo. Dijaki si lahko izposodijo komplet učbenikov za pripravo na poklicno maturo.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate in natisnete obvestilo staršem in naročilnico za izposojo učbenikov v šolskem letu 2021/22. Izpolnjeno naročilnico je potrebno oddati v knjižnici. Za izposojo se zaračuna izposojevalnina, ki znaša 1/3 maloprodajne cene novih učbenikov. Na podlagi oddane naročilnice boste prejeli položnico za plačilo izposojevalnine. Dijaki si bodo lahko izposodili komplet učbenikov s predložitvijo potrdila o plačilu in osebnim dokumentom s sliko. Izposoja bo možna v mesecu septembru 2021.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan ali ga ne boste vrnili, boste morali zanj plačati odškodnino v višini sorazmernega deleža nabavne cene učbenika.

Interesenti izpolnjeno naročilnico oddajte najkasneje do 24. 6. 2021.

(Skupno 2.134 obiskov, današnjih obiskov 1)