Skoči na glavno vsebino

V petek, 31. maja 2019, so na mednarodnem festivalu Igraj se z mano sodelovale dijakinje razreda 3. Ca z mentoricama Andrejo Peteros in Matejo Smole. Vsem se zahvaljujemo za pozitivno promocijo naše šole.

Zahvalo so poslali tudi organizatorji.Posredujemo jo v nadaljevanju.

 Spoštovani,

za nami je 13. Mednarodni festival »Igraj se z mano« v Ljubljani.

Center Janeza Levca Ljubljana je v sodelovanju z Društvom za kulturo inkluzije ter seveda z vašo pomočjo ponovno priredil nepozaben inkluzivni festival. Udeleženci so se udejstvovali na številnih ustvarjalnih in športnih delavnicah, si ogledali mnoge gledališke, plesne in pevske nastope na odru, se družili ter doživljali trenutke enakovrednega vključevanja.

Festivalska dneva sta bila obarvana z nasmehi, veseljem ob igri ter srečnimi in zadovoljnimi obrazi, ki nam dajejo navdih tudi za prihodnje delovanje. Festivalski dnevi so po Sloveniji minevali in še minevajo v znamenju povezovanja vseh generacij iz Slovenije in tujine, ne glede na njihove posebnosti.

Iskreno se vam zahvaljujemo za sodelovanje in soustvarjanje festivala. Hvala tudi vsem tistim, ki ste se pripravljali na sodelovanje v sredo in četrtek, a nam je žal vreme prekrižalo načrte. Upamo, da se čim prej srečamo ob kakšni drugi priložnosti oz. na 14. Mednarodnem festivalu Igraj se z mano 🙂

Vabimo vas, da si fotografije z dogodkov ogledate na naši FB strani (Igraj se z mano) in spletni strani.

Veselimo se prihodnjih sodelovanj z vami in vas lepo pozdravljamo!

EKIPA Igraj se z mano

Center Janeza Levca Ljubljana – Oddelek za projektne dejavnosti
www.centerjanezalevca.si | www.igrajsezmano.eu

(Skupno 361 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost