Skoči na glavno vsebino

Vabimo vas na sestanek, ki bo v torek, 29. 9. 2020, med glavnim odmorom v dvorani (4. nadstropje). Na sestanku vam bomo podrobneje predstavili projekt Erasmus+, nekaj informacij pa si že lahko preberete spodaj.

PROJEKT ERASMUS +

KA 1- Učna mobilnost posameznikov

V letošnjem letu smo bili izbrani na razpisu  Erasmus+; KA1 za projekt učne mobilnosti posameznikov na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

S projektom želimo pri dijakih  doseči naslednje cilje: nadgradnjo strokovnih kompetenc in izmenjavo dobrih praks, konkurenčno vrednost dijakov in boljšo zaposljivost dijakov na trgu delovne sile, izboljšanje jezikovnih kompetenc, dvig samopodobe in nadgradnjo osebnostne rasti, povečati vrednost poklicnega in strokovnega izobraževanja.

Na praktično usposabljanje v tujino bomo v dveh letih poslali 26 dijakov vseh treh izobraževalnih programov. Prva skupina bo tritedensko prakso opravljala pri delodajalcih v Bragi na Portugalskem, druga pa v Malagi v Španiji. Tuji partnerji bodo za dijake organizirali tudi vodene oglede kulturnih in turističnih znamenitosti. Učitelji spremljevalci bodo skrbeli za varnost ter dobro počutje dijakov, za ustrezno izvajanje prakse ter bili v stiku z delodajalci.

Projekt je financiran iz sredstev evropske unije.

Koordinatorica projekta je Jasna Čot, jasna.cot@sts-ljubljana.si.

PREDVIDEN TERMIN: BRAGA (PORTUGALSKA) – MAREC 2021 

Postopek prijave:

Prijavite se lahko vsi dijaki naše šole, ki vidite novo priložnost za strokovni in osebni razvoj. Ste odgovorni, spoštljivi, prilagodljivi, radi potujete in spoznavate nove ljudi ter drugo kulturo.

Izbor dijakov bo potekal po določenih kriterij. Vaše vloge, ki bodo oddane do 15. 10. 2020 bomo skrbno pregledali in točkovali. Posvetujemo se tudi v okviru učiteljskega zbora, saj želimo izbrati dijake, ki bodo v tujini vzorno predstavljali našo šolo.

Do 15.10. 2020 morate na naslov: jasna.cot@sts-ljubljana.si oddati prijavo za projekt Erasmus +in motivacijsko pismo. O izboru vas bomo obvestili do 6.11. 2020.

(Skupno 252 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost