Skoči na glavno vsebino

Kljub temu, da nam v skrbi za naše zdravje in zdravje naših najbližjih svetujejo, da se čim manj družimo, ostajamo povezani med seboj in z lokalno skupnostjo.

Naša učiteljica Andreja Peteros je dijake drugih in četrtih letnikov programa Aranžerski tehnik vzpodbudila, da so začeli izdelovati voščilnice, ki jih bodo poslali v domove starejših občanov. Vanje so zapisali vzpodbudne misli in lepe želje. Stanovalcem v domovih starejših občanov bodo na ta način poskušali pokazati, da kljub temu, da jih ne moremo obiskati, ostajajo v naših mislih.

Dijaki in nekateri naši zaposleni so izdelali čudovite voščilnice. Pri izdelavi voščilnic so sodelovali tudi starši in sorojenci dijakov. Skupaj so izdelali skoraj 300 voščilnic. Nad njimi je navdušena tudi njihova učiteljica Andreja. Nekatere izdelke je objavila na FB strani in dijake tudi javno pohvalila. Pozitivne komentarje so na FB strani delili tudi tisti, ki so si ogledali objavljene fotografije izdelkov.

Nekaj njihovih izdelkov si lahko ogledate v nadaljevanju. Mogoče se boste opogumili in tudi sami izdelali voščilnico vašim domačim ali pa bose dobili idejo kako okrasili vaš dom v decembru in si s tem doma pričarati praznično vzdušje.

Pohvali izdelovalcem voščilnic učiteljice Andreje in obiskovalca FB strani:

(Skupno 382 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost